OKULUMUZ MÜZİK GRUBU 19. VODAFONE FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASINDA ANKARAYI TEMSİL ETTİ

Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik yarışması geçtiğimiz günlerde İstanbulda final yarışmasını yaptı. İBADETH posteriyle yarışmaya katılan okulumuz Müzik ekibi Ankara ön elemelerinde birinciliğe layık görülerek İstanbul elemelerine katılmaya hak kazandı. Çok başarılı bir performans gösteren müzik grubu öğrencilerimiz 30 u aşkın Lise arasında Ankarayı temsil ettiler. Müzikalite olarak çok beğenilen ekibimiz final elemelerinde Güzel Sanatlar Liselerinin de yer aldığı yarışmaya katılmış ancak derece alamamş olmasına rağmen gösterdikleri başarıyla hepimizin gönlünde birinci olmuştur.

Öğrencilerimize ve Onların eğitiminde katkısı olan, sahnede onlara rehberlik yapan Müzik Öğretmenimiz Esen ERİŞ´e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca yarışma süresince desteklerini esirgemeyen okul idaresine,öğretmenlerimize,öğrencilerimize, velilerimize  ve tüm okul personelimize gönülden teşekkür ediyoruz.

04.05.2016 2768